Algemeen

Waarom Studio Leve?

By 28 februari 2019 3 Comments

Waarom koos ik voor de naam STUDIO LEVE? Toen ik de keuze had gemaakt om mijn oude naam op te geven en een heel nieuw bedrijf te starten begon de zoektocht naar een nieuwe, passende naam… Tijdens het adviestraject wat ik volgde bij @ensuus leerde ik te bepalen welke doelgroep ik wil bereiken, welke waarden voor mij belangrijk zijn en wat ik uit wil stralen als bedrijf. De punten die telkens weer naar voren kwamen waren: warmte én minimalisme. Klinkt voor heel veel mensen waarschijnlijk tegenstrijdig maar in een volgende post zal ik jullie uitleggen dat dat zeker niet het geval hoeft te zijn!

Ik haal heel veel inspiratie uit Scandinavië dus toen ik er na een beetje googelen achter kwam dat ‘leve’ het Deense woord voor ‘wonen’ is maakte mijn hart een sprongetje! Dit was wat ik zocht! Leve staat wat mij betreft dus voor wonen, maar óók voor het vieren van al het moois om ons heen. Ik wil heel graag bij elk interieuradvies een plantenadvies gaan geven. Want levend groen is zo belangrijk voor de sfeer in huis, en daarbij zuivert het ook nog eens de lucht op een natuurlijke manier.

Daar staat het plantje in mijn logo dus voor: het toevoegen van planten. Maar ook: een ‘groene’ of bewuste leefstijl terug laten komen in interieurs. Ik wil mensen er graag bewust van maken dat het zomaar vol zetten van je huis met spullen waarvan je denkt: ‘Wel leuk…’ of ‘Daar vind ik wel een plekje voor…’ meestal niet gelukkig maakt. Als je nadenkt over de spullen die je voor je huis aanschaft, zul je zien dat ze automatisch ook beter bij je passen!

Ik ben benieuwd wat jullie van de naam en visie van STUDIO LEVE vinden? Hieronder kun je een reactie achterlaten, vind ik leuk!


                    

 

3 Comments

 • Marissa Ravensbergen schreef:

  Ik vind dat je het prachtig heb geschreven..
  En de uitleg van jou naam zeer duidelijk is.
  En zeker bij je past! Ik vond het al leuk en mooi maar nu vind ik de naam perfect!
  Want deze naam is hoe het is en het bevat dus meer betekenissen!
  Mooi!
  Liefs marissa

 • Janneke schreef:

  Was toch wel nieuwsgierig geworden…. Maar wat een gave website!! En wat een mooie naam en visie!! Ik ga je onthouden! Groetjes Janneke Piek

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.