Elk advies is een advies-op-maat, de werkwijze kan dus verschillen.

Hieronder zie je hoe Studio Leve over het algemeen te werk gaat.

1

Kennismakingsgesprek

Elk interieuradvies begint met een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Het is fijn als jullie vóór dit gesprek alvast foto’s verzamelen van dingen die jullie mooi vinden en, indien mogelijk, een plattegrond van de ruimte opzoeken.

Tijdens het gesprek bespreken we jullie wensen, verwachtingen en budget. Samen kunnen we zo jullie woonwensen concreet maken. Ik loop met jullie het proces van het advies door zodat we samen kunnen bepalen welk pakket bij jullie past. In de week na het kennismakingsgesprek ontvang je van mij een passende offerte.

2

Ontwerp

Na akkoord van de offerte ga ik voor jullie aan de slag met het maken van een interieuradvies! Afhankelijk van het gekozen pakket maak ik een moodboard, plattegrond in kleur en materiaal- en kleurborden. Meer informatie over de inhoud van de pakketten vind je HIER.
3

Presentatie

Als ik het ontwerp afgerond heb kom ik het plan bij je presenteren. Dit doe ik door middel van een Powerpoint presentatie. Tijdens de presentatie neem ik zoveel mogelijk kleur- en materiaalstalen mee zodat je een goed beeld kunt krijgen van hoe de ruimte er uit kan komen te zien.
4

Uitvoering

Na de presentatie mail ik je het advies door zodat je alle informatie hebt om zelf aan de slag te gaan, of mensen aan het werk te zetten. Je kunt er ook voor kiezen om het hele plan door Studio Leve uit te laten voeren, hiervoor plannen we dan een extra gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Recente projecten

17 mei 2021

Interieuradvies Heemstede

1 september 2020

Verbouwing zolder Rijnsburg

26 november 2019

Kleuradvies Maxi Katwijk

2 oktober 2019

Kleuradvies Valkenburg

24 juni 2019

Interieuradvies Basis Voorhout

29 mei 2019

Interieuradvies Compleet Hillegom

14 mei 2019

Kleuradvies Maxi Rijnsburg

17 januari 2019

Kleuradvies Rijnsburg