AlgemeenInterieuracademieInterieuradvies

De Interieuracademie – Part II – Kunstproject gezocht!

By 18 mei 2018 januari 2nd, 2019 No Comments

We zijn inmiddels een paar weken verder en ik ben nog steeds even blij met de opleiding als toen ik net begon! Na elke les kom ik weer vol inspiratie en met nieuwe ideeën thuis.

Voor over 2 weken heb ik een huiswerk opdracht gekregen waar ik jullie hulp bij kan gebruiken… Of eigenlijk zoek ik natuurlijk iemand die mijn hulp kan gebruiken 🙂 Ik zoek een ruimte die nog wat sfeer mist, sfeer die toegevoegd kan worden door middel van kunst. Dat kan gaan om een mooi kunstwerk voor aan de kale muur van je huiskamer maar bijvoorbeeld ook een kunstwerk voor op de saaie receptiebalie op je werk.

                                               

De bedoeling is dat ik de betreffende ruimte kom bekijken, een plattegrond maak en de wensen met je bespreek. Naar aanleiding daarvan ontvang je van mij een advies.

Lijkt het je leuk als ik komende week bij je langs kom? Stuur me dan even een berichtje of mailtje, dan maken we een afspraak!

[mk_page_section][/mk_page_section]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.