AlgemeenInterieuradviesMuurstickersZakelijk

Het einde van een tijdperk…

By 20 augustus 2018 januari 2nd, 2019 No Comments

Na ruim 8 jaar is het moment dan toch daar… Per 1 oktober stop ik met mijn bedrijf Feels Like.

Een terugblik

Deze keuze komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, ik neem jullie graag nog even mee terug in de tijd. Want wat heb ik met Feels Like veel gedaan de afgelopen jaren. Ik mocht heel veel mensen blij maken met wallwraps van hun mooiste foto’s. Heel wat muren, boten, scooters en auto’s werden versierd met teksten van Feels Like. Voor een aantal bedrijven mocht ik het reclamewerk verzorgen. Bijvoorbeeld gevelbelettering, parkeerbordjes en mooie muurstickers. En ook een aantal bedrijfsauto’s zijn door mij voorzien van logo’s. Heel wat juffencadeautjes heb ik ontworpen en geprint. En natuurlijk heel veel voordeuren voorzien van een stijlvolle matte raamfolie, vaak met de familienaam uitgesneden voor een echt persoonlijke touch.

                                                                 

Maar Feels Like was meer dan alleen de stickers. Een webshop met brocante woonartikelen, waarmee ik ook op markten heb gestaan. En een uitstapje met mijn ‘Woonzus’ waarmee ik thuisparty’s gaf waar we woonartikelen verkochten.

En natuurlijk dat waar alles mee begon, de reden dat ik een eigen bedrijf begon: Het geven van interieuradvies! Ik heb de afgelopen jaren gelukkig ook regelmatig mensen kunnen helpen met de inrichting van hun huis. Maar wel wat te weinig naar mijn zin, en ook niet professioneel genoeg. En dat ging steeds meer knagen…

Op een gegeven moment merkte ik dat het maken van stickers me meer energie kostte dan dat ze me wat gaven en toen ik na een interieuradvies vol energie thuiskwam wist ik: Hier ligt mijn hart!

Het voelt zo goed om mensen te kunnen helpen om zich fijner te voelen in hun eigen huis. Om ervoor te zorgen dat een huis past bij de mensen die er leven!

Een nieuwe start

Daarom ben ik gaan zoeken naar een opleiding die bij mij past. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen is dat de opleiding Interieurstyling bij de Interieuracademie geworden. Inmiddels ben ik op de helft van de opleiding en het is echt precies wat ik zocht. Achtergrondinformatie, materiaalkennis, presentaties maken… En het onderlinge contact vind ik ook heel fijn! Ik plak er nog een extra cursus voor digitaal 3D tekenen aan vast zodat ik mijn adviezen kan voorzien van 3D sfeerimpressies. Dit is wat mij betreft echt een meerwaarde voor een interieuradvies omdat de klant op die manier al kan zien hoe een ruimte kan worden zonder dat er ook maar een hamer of kwast aan te pas hoeft te komen.

Ik houd jullie hier graag op hoogte van het verloop van mijn opleiding en natuurlijk ook over de ontwikkelingen van mijn nieuwe bedrijf.

Voor nu houdt het dus in dat het boek van Feels Like per 1 oktober definitief sluit… Bestellingen voor matte raamfolies kunnen nog tot die datum geplaatst worden en zullen natuurlijk allemaal worden uitgevoerd! En wil ik graag iedereen bedanken voor al die mooie bestellingen van de afgelopen jaren, zonder jullie was Feels Like er niet geweest!

P.s. Heb je al interesse in een interieuradvies? Leuk! Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden!

                    

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.