AlgemeenInterieuradvies

N I E U W: Kinderkamer advies

By 12 september 2019 No Comments

Vanaf vandaag kun je ook een Kinderkamer Advies boeken bij Studio Leve. Dit advies is er speciaal voor stoere jongens die uit hun babykamer gegroeid zijn, meiden die helemaal klaar zijn met hun prinsessenkamer of papa’s en mama’s die een kindje verwachten en de allermooiste en fijnste babykamer klaar willen maken!

Vaak hebben jij, en je kind, wel ideeën voor een nieuwe kamer maar lukt het je niet om er een mooi geheel van te maken. Of je weet niet waar je moet beginnen of waar je de leukste spullen kunt kopen.

Kinderkamers inrichten is waar het voor mij allemaal mee begonnen is. Eerst natuurlijk met mijn eigen kamer waar ik altijd aan het schuiven en rommelen was. Ik weet nog goed dat ik nieuwe meubels en behang uit mocht zoeken toen ik een jaar of 12 was… Wat een feestje vond ik dat! Jaren later mocht ik de babykamer voor mijn eerste kindje in gaan richten. Al voordat ik zwanger was wist ik hoe deze kamer eruit moest gaan zien. Uren kon ik nadenken over de kleuren, het behang en welke accessoires er moesten komen. Ik kreeg over deze kamer dan ook heel veel complimenten. Daarna heb ik door een verhuizing, nog 2 baby’s en een verbouwing nog veel meer ervaring opgedaan met het inrichten en ontwerpen van kinderkamers.

Wat is een Kinderkamer Advies?

Ik kom bij je langs voor een kennismakingsgesprek om de kamer te bekijken en de wensen te bespreken. Dit duurt ongeveer een half uur. Dan ga ik aan de slag met alle wensen en maak ik een plan voor de kinderkamer. Hierin vind je een kleur- of behangadvies voor de wanden. En naar wens bijvoorbeeld ook advies over de raambekleding en het overige textiel zoals beddengoed of vloerkleden. Ook opbergers en accessoires zoek ik voor je uit want die mogen natuurlijk niet ontbreken op een kinderkamer! Dit plan mail ik je dan samen met een moodboard door zodat jullie er direct mee aan de slag kunnen.

Het is uiteraard ook mogelijk om een indelingsplattegrond te maken of zelfs meubels op maat voor je te ontwerpen. Geef dit dan van te voren even aan, dan kunnen we dat tijdens het kennismakingsgesprek bespreken en kan ik na afloop een offerte voor deze extra’s voor je maken.

Om dit alles te vieren betaal je tijdelijk geen €85,- maar €75,- voor een kinderkamer advies! Deze actie geldt voor afspraken die worden gemaakt in september en oktober 2019.

Mag ik je komen helpen met de kinderkamer?