KLEURADVIES BENEDENVERDIEPING

Één van de eerste klanten van Studio Leve vroegen om een kleuradvies. Ze wilden graag een nieuwe vloer voor de woonkamer en keuken, een leuk nieuw behangetje en andere kleuren op de muren. En ze wilden graag de lichte kozijnen donker schilderen maar wisten niet of dat nou wel zo’n goed idee was.

Dus ben ik een ochtendje bij ze langs geweest om te horen wat precies de wensen waren en te kijken wat de mogelijkheden waren voor deze ruimte. Naar aanleiding van dit gesprek ben ik aan de slag gegaan met een moodboard om de gewenste sfeer weer te geven.

Verder ben ik op zoek gegaan naar een mooi behang, zocht ik de juiste kleuren bij elkaar en maakte ik plattegronden waarop ik aangaf welke kleuren er op iedere muur moesten komen. Ik maakte ook wat schetsjes van de plattegrond en wat foto’s waar de kleuren voor het houtwerk en de kozijnen op uitgewerkt werden.

Een dag na het toesturen van het kleuradvies kreeg ik al een berichtje dat de stukadoors waren begonnen en dat ze met het plan aan de slag gingen!

01

Moodboard

02

Kleuren en Materialen

03

Plattegrond

Wat vonden ze er van?

Top... Thxx voor je hulp... Ben heel blij met je. Duurt nog even maar ik stuur je foto's zodra er wat kleur op zit 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.