Interieuradvies Compleet

Afgelopen maart was ik in Hillegom voor een intakegesprek. De klant gaf aan graag een nieuwe start te willen maken in haar huidige huis. Ze wilde graag een nieuwe keuken, de vloer moest vervangen worden, de raambekleding voldeed niet meer aan de wensen en ook de muren konden wel een ander kleurtje gebruiken. En ze wilde graag een wandmeubel voor de televisie met daarbij een geïntegreerde werkplek. Voldoende opbergruimte was ook een wens. Naar aanleiding van dit gesprek stelde ik een Interieuradvies Compleet voor en na akkoord ging ik met dit plan aan de slag.

Hieronder laat ik een aantal beelden van de uiteindelijke presentatie zien:

01

Moodboard totaal

De wens was een fris en licht interieur. Scandinavisch met een stoer randje. Liever geen heldere kleuren maar neutrale tinten leken haar wel mooi!

02

Kleuradvies

Ik heb gekozen voor een rustig kleurenpalet met een grijsgroene kleur voor de televisie wand gecombineerd met een bruin tint voor wat meer warmte. De bruine kleur word tot ongeveer 90 cm hoogte op de muren aangebracht, daarboven worden de wanden wit geschilderd voor extra licht en frisheid.

03

Moodboard Keuken

Voor de keuken maakte ik een apart moodboard. Deze nam ik mee naar de Keukenhoek in Katwijk waar ik een keuken voor deze klant samenstelde.

04

Keukenontwerp

Deze tekening is gemaakt door de Keukenhoek naar aanleiding van de wensen van de klant. We kozen voor een strakke witte basis met een toevoeging van eikenhout en een lichtgewicht betonnen aanrechtblad. Hierbij koos ik wandtegels uit in dezelfde grijsgroene kleur die ik ook voor de muur van het wandmeubel in de zithoek heb gebruikt.

05

Sfeerimpressie wandmeubel

Op deze sfeerimpressie kun je zien hoe het wandmeubel wat ik ontwerpen heb er uit zal komen te zien. Ook hier koos ik voor een strakke witte basis met eikenhouten planken. Er is lekker veel opbergruimte, en er is een fijne plek om thuis te kunnen werken gecreëerd.

Dit is natuurlijk maar een klein gedeelte van het uiteindelijke plan. Ik ging bijvoorbeeld ook nog op zoek naar een oplossing voor de raambekleding van deze woning. En verder zocht ik verlichting uit en maakte ik een shoppinglist en prijslijst zodat de klant precies kon zien wat de kosten van het plan zouden zijn.

Ben je benieuwd of een Compleet Interieuradvies ook iets voor jou is? Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend intake gesprek waar we al je vragen en wensen samen kunnen bespreken!