Een aantal maanden geleden werd ik benaderd met de vraag of ik mee kon denken over een nieuw gekochte woning. De wens was een goed indelingsadvies zodat ze met een duidelijk plan meubels konden gaan kopen. Daarnaast wilden ze graag advies over de te gebruiken kleuren en materialen voor de nieuwe keuken. Verder adviseerde ik hen de kleuren voor alle wanden, vloerbekleding voor de bovenverdieping, maakte ik een verlichtingsplan en dacht ik mee over de afwerking van de open haard en de nieuwe vloer voor de keuken.

De opdrachtgevers wilden graag een flexibele indeling zodat ze af en toe de boel om kunnen gooien. Daarom heb ik twee indelingen gemaakt met verschillende opstellingen van de modulaire banken. Bij beide indelingen heb je zicht op de haard en de televisie die tegenover elkaar geplaatst zijn en op de prachtige tuin.

De hal van deze woning is heel ruim en licht en daar wilden ze graag iets bijzonders mee doen. Dat je bij binnenkomst denkt: Wow!

Dat is zeker gelukt: De luxe wandafwerking, de grote spiegel die de hoek omgaat, de verlichting en de prachtige gordijnen… Een plaatje!

De plannen werden tijdens de presentatie heel enthousiast ontvangen en daardoor wilden ze ook graag dat ik meeging naar de voorgestelde woonwinkels om de meubels definitief uit te zoeken. Wat er weer voor zorgt dat het huis precies zo is geworden als gehoopt en gedroomd!

Trots!

Photocredits: JellieShoots