Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het indelen van jullie nieuwbouwhuis? Hebben jullie je droomhuis gekocht maar geen idee waar jullie moeten beginnen? Of heb je eindelijk besloten toch in je eigen huis te blijven wonen, maar dan wel graag met een frisse nieuwe indeling? Erger je je aan al het rondslingerende speelgoed en wil je graag een opbergmeubel op maat voor de woonkamer? Of misschien alleen een kleuradvies voor de slaapkamer?

Voor al je woonwensen en interieurproblemen ben je bij Studio Leve aan het juiste adres! Studio Leve helpt je graag met maken van keuzes zodat jouw huis helemaal bij je past.

Een van de dingen waar Studio Leve voor staat is ‘warm minimalisme’. Hiermee bedoel ik: een warm thuis met niets teveel en niets te weinig en alleen die spullen om je heen waar je elke keer dat je ernaar kijkt blij van word! Naast dat je huis sfeervol is wil je natuurlijk ook dat je huis praktisch is. Ook daar houdt Studio Leve altijd rekening mee door middel van slimme opbergmeubelen en het optimaal benutten van de ruimte.

Om duidelijk te maken wat je van Studio Leve kunt verwachten werk ik met pakketten. Daar kunnen we in overleg natuurlijk van afwijken en er dingen aan toevoegen of weglaten. Daarvoor adviseer ik je een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek zodat we kunnen kijken wat ik precies voor je kan betekenen!

Meer informatie over de pakketten en de werkwijze van Studio Leve vind je in de menu’s: Tarieven en Werkwijze.

Happy 2020!

Studio Leve bestaat precies 1 jaar... Wat een vliegende start heb ik gehad! Zoveel mooie projecten, leuke samenwerkingen en blije mensen. Dit nieuwe jaar hoop ik nog veel meer mensen te kunnen helpen om van hun huis een thuis te maken. Of, als ik even hardop mag dromen, om een fijne werkplek, winkel of lunchplek te creeëren. Want ook daarvoor kun je bij Studio Leve terecht!

Om het 1-jarig bestaan te vieren krijg je als je vóór 18 januari een afspraak maakt 10% korting!
...

19 1

De Studio Leve-kerstkaarten zijn onderweg! Ik wil jullie graag bedanken voor het vertrouwen dat jullie het afgelopen jaar in mij hebben gehad. Wat een fantastisch eerste jaar heb ik gehad: fijne mensen ontmoet, mooie huizen gezien (en nóg mooier gemaakt), en mensen een duwtje in de rug gegeven om net dat beetje extra lef toe te voegen aan hun interieur... Heerlijk!

Wat ga jij komend jaar doen? Verhuizen, verbouwen of een nieuw kleurtje op de muren? Ook in het nieuwe jaar help ik je graag met keuze's maken!

Maar nu eerst... Tijd voor mijn gezin! Ik wens iedereen mooie dagen toe en een heel fijn 2020!
...

21 6

En dan ook nog even het moodboard wat bij mijn vorige post hoort! Fijn sfeertje toch?

Wil je meer van dit plan zien? Kijk dan even op mijn website bij 'PORTFOLIO'! Begin 2020 gaan deze mensen verhuizen dus ik hoop zodra ze klaar zijn het eindresultaat te showen.
...

26 3

Vanmiddag presenteerde ik het plan wat bij dit fijne materialen moodboard hoort. Het advies is super enthousiast ontvangen dus ik ga met een heerlijk gevoel het weekend in!

Fijn weekend allemaal!
...

24 2

Kleuren testen is zo belangrijk! Op de waaier kan een kleur heel anders overkomen dan in het echt. En dan heb je ook nog te maken met de lichtinval die een kleur anders kan doen lijken. Kijk dus ook altijd wat een kleur doet in de kamer die je wilt gaan schilderen, zo kun je de perfecte kleur bepalen. En een paar testers kosten minder dan een paar blikken verf die overgeschilderd moeten worden. ...

15 7

Vorige week was het zover: de mini-shoots van @jellieshoots.nl! Dit jaar mocht ik de styling verzorgen en wat is het een plaatje geworden! Het werd een Central Perk-achtige setting in de kwekerij van mijn zwager. Hoe mooi, al dat eindeloze groen langs de zijkanten? En die te gekke stoel en lamp... En de coole kleedjes... Het waren twee heerlijke dagen en we hebben heel wat mensen blij gemaakt met mooie foto's!

Wil jij ook iets organiseren waarbij styling advies welkom is? Een kerstborrel, wil-je-met-me-trouwen-diner of iets anders leuks? Laat het me weten, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen!

Oh ja, en dat lieve kleine meisje op de foto? Dat is mijn styliste in de dop... Altijd bezig met dingen mooi te maken 🙂
...

46 9

Gisteravond was ik aanwezig op de stylistenavond van @nijhofwoonwarenhuis in Baarn. Wat een enorme winkel, zo leuk om eindelijk eens in het echt te hebben gezien!
De trendlezing voor 2020 was super inspirerend. Leuk ook om te ontdekken dat de drie besproken trends allemaal terug komen in de adviezen waar ik op dit moment mee bezig ben 🙂 Deze combinatie van terrecotta met blauw vind ik bijvoorbeeld echt fantastisch!
Bedankt Nijhof en tot snel!
...

16 3

Hallo! Het leek me leuk om het gezicht achter Studio Leve eens te laten zien.

Dit ben ik dus: Marielle Mulder, het meisje met de knot. Of eigenlijk 'vrouw' natuurlijk, want ik ben ondertussen 34 jaar 😉 Ik ben gek op kleuren, stoffen en patronen. Graag lekker bezig met verf en kwast of roller. Koken én eten vind ik heerlijk. En lezen vind ik het fijnste wat er is.

En sinds januari ben ik de trotse eigenaar van Studio Leve en mag ik jullie helpen om van jullie huis een thuis te maken! Dank jullie wel daarvoor!

Morgen heb ik samen met @jellieshoots de eerste dag mini-shoots in deze te gekke setting, zin in!! Leuk als jullie dit verhaal tot het einde hebben gelezen 😉 Fijne avond!
...

57 27

De vakantie is weer voorbij dus hop, lekker aan de slag! Deze week staan er 3(!) intake's op de planning en rond ik een kinderkameradvies af! Genoeg te doen dus.

Over kinderkamers gesproken: Alleen deze week krijg je nog korting op een kinderkamer-advies! Dus kun je mijn hulp gebruiken? Maak dan snel een afspraak!

Fijne dag vandaag!
...

20 3

N I E U W bij de Studio Leve: het 'KINDERKAMER ADVIES'! Is jouw stoere zoon uit zijn babykamer gegroeid of is je dochter helemaal klaar met haar prinsessenkamer? En weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je daar graag bij!

Benieuwd of dit iets voor jou is?

Lees dan snel mij nieuwste blog voor meer informatie én een leuke kortingsactie!
...

31 3

K L E U R • Op de muur links zie je de kleur van het jaar 2019: Spiced Honey. Vandaag maakt @flexanl de kleur van komend jaar bekend. Ik denk dat het een lavendel-achtig lichtblauwe kleur word... Ik houd jullie op de hoogte vandaag! ...

29 14

Afgelopen week ontving ik foto's van een blije klant. Het project is afgelopen zomer uitgevoerd en nu zo goed als klaar. De komende tijd gaan ze nog op zoek naar bijvoorbeeld een mooi vloerkleed en wat extra aankleding. Maar wat een fijne sfeer heeft het nu al hè?
Benieuwd naar de rest? Kijk dan even op mijn portfolio bij 'Kleuradvies Maxi Rijnsburg' daar heb ik de foto's aan toegevoegd.
...

28 4

Gisteren bezocht ik @showupevent de aller-allerleukste interieur en lifestyle beurs!

Vandaag zocht ik alle foto's die ik maakte uit en schreef ik er een blog over.

Lees je mee?
De link vind je in mijn bio!
...

17 3

Eindelijk een foto van de pas opgeleverde badkamer op de zolderverdieping! Is het geen plaatje? Binnenkort schrijf ik een blog over hoe ik deze badkamer - en de rest van de zolder - ontwierp en realiseerde.

Heb jij thuis ook een kleine of lastige ruimte die je eigenlijk graag beter zou willen benutten? Stuur me dan gerust eens een mailtje. Ik kom graag bij je langs om te kijken wat we kunnen doen!
...

51 28

Hier zie je hoe ik begin met een kinderkamer advies. Ik teken een plattegrond, schuif met de indeling, zoek kleurtjes en behang uit... En ik maak heel veel van die kleine schetsjes zoals je hier ziet.

Voor deze meidenkamer leek het met leuk om een podium met gordijnen en coole lampjes te maken. Maar ik heb ook nog wat andere ideeën... Dus of dit het uiteindelijke plan gaat worden? Dat horen jullie nog!
...

36 8

Zo'n kamer wil je toch?! Dit moodboard maakte ik voor een stoer tienermeisje die graag buiten is. Met deze kleuren en materialen haal je buiten naar binnen!

Ook voor haar ouders ging ik aan de slag. Benieuwd? Lees dan het nieuwste portfolio bericht op mijn website!
...

29 4

Op deze foto zie je goed dat, door ze te combineren, de warme en koelere kleuren elkaar versterken. Dit is een plaatje van mijn eigen huis. Ik ben zo blij dat ik dit jaar de keuze heb gemaakt voor warme kleuren op de muren. Alles was eerst grijs dus het was een flinke verandering.

En jij? Durf jij het aan om kleur te kiezen voor je interieur?
...

42 15

Inspiratie krijg ik overal! Afgelopen week was ik in Toscane en écht alles daar is even mooi... Als je dit plaatje ziet krijg je toch gelijk zin in zo'n fijne combinatie van warme en koelere tinten? ...

19 3

Beetje bij beetje word deze ruimte vol schuine wanden en hoekjes een prachtige én praktische wasruimte! Er worden een douche, wastafel en een inbouwkast voor de wasmachine en droger gerealiseerd op ongeveer 4,5 m2.

STUDIO LEVE maakte het plan voor deze ruimte. Heb jij ook een kamer of hoekje waarvan je niet weet hoe je die zo goed mogelijk kunt benutten? Ik denk graag met je mee! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op (link in bio).
...

28 7

Deze wandkast ontwierp ik een tijdje geleden voor een klant.

Deze tekening is nog met Photoshop gemaakt. Ondertussen ben ik alweer een stuk verder met SketchUp waardoor de sfeerimpressies nóg realistischer worden.

Op het portfolio gedeelte van mijn website vind je nu de rest van dit mooie interieurplan!
...

39 3