Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het indelen van jullie nieuwbouwhuis? Hebben jullie je droomhuis gekocht maar geen idee waar jullie moeten beginnen? Of heb je eindelijk besloten toch in je eigen huis te blijven wonen, maar dan wel graag met een frisse nieuwe indeling? Erger je je aan al het rondslingerende speelgoed en wil je graag een opbergmeubel op maat voor de woonkamer? Of misschien alleen een kleuradvies voor de slaapkamer?

Voor al je woonwensen en interieurproblemen ben je bij Studio Leve aan het juiste adres! Studio Leve helpt je graag met maken van keuzes zodat jouw huis helemaal bij je past.

Een van de dingen waar Studio Leve voor staat is ‘warm minimalisme’. Hiermee bedoel ik: een warm thuis met niets teveel en niets te weinig en alleen die spullen om je heen waar je elke keer dat je ernaar kijkt blij van word! Naast dat je huis sfeervol is wil je natuurlijk ook dat je huis praktisch is. Ook daar houdt Studio Leve altijd rekening mee door middel van slimme opbergmeubelen en het optimaal benutten van de ruimte.

Om duidelijk te maken wat je van Studio Leve kunt verwachten werk ik met pakketten. Daar kunnen we in overleg natuurlijk van afwijken en er dingen aan toevoegen of weglaten. Daarvoor adviseer ik je een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek zodat we kunnen kijken wat ik precies voor je kan betekenen!

Meer informatie over de pakketten en de werkwijze van Studio Leve vind je in de menu’s: Tarieven en Werkwijze.

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.